SMUTI ZA UGOSTITELJSTVO:  SMOOTHIE KINGS

Smoothie za ugostitelje i hotelijere. Smuti (smoothie) je odličan izbor pića za Vaš restoran, kafić, hotel ili igraonicu. Ukusno, osvežavajuće, prirodno i zdravo piće, proizvedeno od 100% zamrznute voćne smeše bez šećera. U ponudi su Smuti od: Maline, Kupine, Kajsije, Jagode, Jabuke i Šljive.

Bulevar JNA br. 9, Beograd

+381 64 424 96 91

info [at] vistor.co.rs

Websajt

Instagram

Info pult

SmoothieKings je naš novi proizvod razvijan sa posebnom ljubavlju. Pažljivo smo osluškivali potrebe tržišta, prikupljali podatke i pratili trendove i želje potrošača kako bismo ponudili optimalno usklađen proizvod.

Pod nazivom SmoothieKings nalaze se već spremljene mešavine voća za pripremu smoothie napitaka. Svaki od mikseva napravljen je prema recepturi koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Naše kombinacije voća garantuju savršeno osveženje, ukus koji će obradovati vaša čula i koji ćete dugo pamtiti. I što je najvažnije, svi miksevi se pripremaju iskljucivo od prirodnih sastojaka i bez dodataka šećera. Samo voće, i ništa više!

Imate kafić ili restoran? VISTOR je za vas pripremio posebnu B2B ponudu. Brzo i lako uvrstite novi artikal na svoj menu. Pratite preporuku za pripremu i za manje od jednog minuta moći ćete svojim gostima da ponudite zdrav i ukusan napitak, zbog koga će ponovo doći kod vas! Pored toga, iskoristite i pogodnosti naše marketnig platforme za promociju svog poslovanja. Pozovite nas, tu smo da odgovorimo na sve vaše zahteve u najkraćem roku.