KUHINJA HOTELA:  MINT CONSULTING

Konsalting za start up u hotelijerstvu. Konsalting prilikom otvaranja ili renoviranja hotela. Tehničko-tehnološko projektovanje, organizacija kuhinja hotela.

Razvoj i nadogradnja usluga prema vašim potrebama kroz standardizaciju i organizaciju poslovanja obezbedjujemo željeni razvoj.

Zaštitite Vašu investiciju sa nama

Beograd

+381 65 213 19 86

pr.mintconsulting [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Info pult

Mint Consulting je iskusan tim HoReCa znalaca predvodjen Filipom Ćirićem uspešnim ugostiteljom vlasnikom dva restorana u Beogradu, koji iza sebe ima preko 50 uspešnih projekata o kojima svedoče zadovoljni klijenti.   

Filip je svoje bogato konsultantsko iskustvo stekao radeći u najvećoj hotelskoj grupaciji u Srbiji MK Hotel Resorts, kao i na mnogim projektima kompanija dm drogerie markt, Emotion productiona, hotela Sheraton, kompleksa Eagle Hillsa i mnogih drugih. 

Godine 2016. osnovao je firmu za konsalting u ugostiteljskom sektoru, Mint Consulting. Od tada, otvorio je i koncipirao nekoliko restorana u Beogradu i postavio tehničko tehnološke osnove u hotelima u Srbiji. Trenutno, njegova firma angažovana je na još nekoliko značajnih projekata u zemlji i inostranstvu.