OPREMA ZA HOTELE: BEOTIM HORECA

Beotim HoReCa bavi se opremanjem hotela profesionalnom hotelskom opremom renomiranih svetskih proizvodjača.

Beotim HoReCa je kompanija sa specifičnim konceptima i elementima dizajna. Ovaj poseban odnos biznis procesa, dizajna i poslovne kulture omogućava kompaniji Beotim HoReCa da obezbedi svojim klijentima pravo iskustvo koje pružaju najkvalitetnija profesionalna hotelska oprema.

Beotim HoReCa je domaća, porodična firma osnovana 1993. godine sa dugom tradicijom, iskustvom a sa  vizijom „Sve na jednom mestu za vrhunske hotele“.

 

Sarajevska 40/23, Beograd

+381 11 361 07 37

info [at] beotimhoreca.rs

Websajt

Info pult

MINIBAR SYSTEMS - Švajcarska kompanija sa pedesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji minibarova i sefova. Minibar je globalni lider na ovom polju sa preko 1.500.000 instaliranih sefova i minibarova na svim kontinentima. Vodeći svetski hotelski lanaci kao što su IHG, Marriott, Rezidor, Starwood i mnogi drugi njihove proizvode koriste kao deo svoje osnovne opreme.

NORTHMACE & HENDON - Britanska kompanija usko specijalizovana za profesionalne hotelske proizvode. Norhmace & Hendon su pravi „trendseteri“ u hotelskom svetu. Wellcome tray i postolje za prtljag su samo neki od njihovih izuma koji gostima pružaju jedinstven i jednostavan užitak tokom boravka u hotelima. Osnovani još 1942. godine, svoje profesionalne proizvode i rešenja izvoze u preko 100 zemalja.

DE WITTE LIETAER- Belgijska kompanija koja kroz generacije pravi najbolji hotelski tekstil od egipatskog pamuka. U ponudi možete pronaći: peškire, bade matile, posteljinu, stolnjake, nadstolnjake, salvete i još mnogo toga.

NOFER - Španski proizvođač galanterije i opreme od inoxa. Kante, sušači za ruke, dozatori za tečne sapune, držači za rolo, toalet papir, ubruse, kupatilska galanterija itd. Posebnu pažnju posvećuju vandal proof opremi koja je pogodna za javne objekte.

ADA COSMETICS - Osnovana davne 1979. godine kao mala porodična firma Andreasa Dahlmeter-a, najveći je svetski proizvođač hotelske kozmetike koji danas snabdeva više od 15.000 hotela u preko 60 zemalja širom sveta. Made in Germany je najbolja referenca.

PACIFIC DIRECT - Britanska hotelska kozmetika, elegantnog dizajna i odličnog kvaliteta. Ova kozmetika se pravi bez prabena, a iz ponude izdvajamo njihove linije: Relax.Refresh.Revive i Eco Botique – ekskluzivna linija izrađena po ECO standardima EU.