OPREMA ZA KUHINJE RESTORANA: MIŠIĆ PROFESIONAL

Mišić Profesional se bavi opremanjem kuhinja Vaših restorana, hotela, fast foodova, picerija u svim segmentima. U ponudi je  širok asortiman uredjaja, prateće opreme i neutralmih elemenata. Kompletan asortiman robe je iz uvoza, renomiranih svetskih proizvodjača, lidera u proizvodnji ugostiteljske opreme. 

Bavimo se i servisiranjem i popravkom svih uređaja i opreme.

Zmaj Jovina 1, Kragujevac

+381 34 371 707

misicprofessional [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Osnovna delatnost naše firme je opremanje ugostiteljskih, hotelskih i trgovinskih objekata. U našoj ponudi možete naći širok asortiman uredjaja, prateće opreme i neutralmih elemenata. Kompletan asortiman robe je iz uvoza, renomiranih svetskih proizvodjača, lidera u proizvodnji ugostiteljske opreme. Višegodišnje iskustvo i kvalitet usluge u opremanju objekata, su naša najbolja reklama. Spremni smo da Vam izadjemo u susret bilo da prvi put opremate objekat ili unapredjujete poslovanje već postojećeg. Rado ćemo Vam pomoći u pronalaženju optimalnog rešenja za Vaše potrebe, od idejnog rešenja do realizacije projekta.
Višedecenijsko iskustvo, prihvatanje savremenih trendova, usaglašavanje sa zakonodavnom regulativom i najvišim zahtevima poslovne prakse i delatnosti su garancija visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda i usluga. Pored navedenog, na sve naše proizvode i usluge imate garanciju – besplatna popravka ukoliko se kvar desi ponovo.