PROFESIONALNE MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA I SUDOVA: MEIKO

Meiko je premium proizvođač profesionalnih mašina za pranje sudova u restoranima, hotelima, prehrambenoj industriji, mesarama i zdrastvenim objektima. U ponudi su: mašine za pranje sudova ispod pulta, mašine za pranje sudova sa haubom kao mašine za pranje šerpi i kuhinjskog pribora.

Bulevar Milutina Milankovića 9ž, Beograd

+381 69 180 9999

office [at] meiko.rs

Websajt

Facebook

Info pult

MEIKO je premium brend za profesinalne mašine za pranje sudova. Najmodernija tehnologija mašina za pranje posuđa za svaku primenu: od mašina za pranje sudova smestenih ispod pulta, mašina za pranje sudova sa haubom, mašina za pranje crnog posudja, mašina za pranje sudova sa automatskim prenosom korpi, tunelskih mašina do mašina za pranje kolica. Meiko Vam takodje nudi i uredjaje za mlevenje otpada.

MEIKO razvija rešenja i podržava procese za sve što treba profesionalno oprati, očistiti i dezinfikovati. Više od 2.000 zaposlenih u 30 zemalja čini MEIKO globalnom tehnološkom i servisnom kompanijom koja ima značajan uticaj na tržište.
Profesionalna tehnika pranja, oprema za čišćenje i dezinfekciju, kao i tehnika za odlaganje i redukciju otpadaka pripremljene hrane.


Čista i inteligentna rešenja kompanije MEIKO.

Servis:
service@meiko.rs