KONSALTING I EDUKACIJA U UGOSTITELJSTVU: FIVE STAR EXPERIENCE

Konsalting i edukacija u ugostiteljstvu, trening konobara, izrada vinske karte, priprema restorana za otvaranje, trening kuvara, standardizacija kvaliteta usluge i izrada Pravilnika za rad.

Balzakova 15, Novi Sad

+381 60 65 65 543

office [at] fse.rs

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom usluge u Vašem restoranu Five Star Experience Vam može pomoći i organiovati in house trening vaših konobara.

U slučaju da želite da standardizujete Vašu uslugu i da se poštedite stalnog ponavljanja istih stvari usled velike fluktuacije radnika onda treba da napravite Pravilnik za rad Vašeg restorana koji će služiti kao osnova za kvalitet usluge koji želite u Vašem objektu.

Ako Vam vina ne donose dobar profit onda imate loše napisanu vinsku kartu ili ne trenirano osoblje. Five Star Experience Vam može izradit i novu vinsku kartu, korigovati postojeću i obučiti osoblje da nude i prodaju vino.

U slučaju da otvatate novi restoran ne dozvolite da se konobari uče na Vašim gostima jer će Vas to skupo koštati. Pozovite nas da organizujemo pre-opening trrening.

Bilo da želite da izradite novi jelovnik ili samo da inovirate postojeći, savladate nove tehnike pripreme jela ili da unapredite prezentaciju jela naš saradnik, svetski kulinarski trener, Daniel Mikšić Vam može pomoći u tome.

Ukoliko ni sami ne znate kako vi to radite dozvolite nam da Vam kao tajni gosti to istražimo i izađemo sa korisnim sugestijama tamo gde uočimo da ima prostora za poboljšanje.

Five star experience  je tim iskusnih stručnjaka koji su se okupili sa ciljem da svoje zanje podele sa onima kojima je to potrebno.