PUNJAČI ZA MOBILNE TELEFONE ZA UGOSTITELJSTVO: HELLO CHARGERS

Punjači za mobilne telefone za restorane, hotele i kafiće.

Upotrebom Hello Chargers punjača za ugostiteljske objekte i objekte javne namene nema više razbacanih telefona po šanku ili pored stola, niti zamršenih kablova! Stanice sa tri ili više pregrada omogućuju punjenje više telefona istovremeno, na bezbednom mestu i brigu manje kako za goste tako i za zaposlene u ugostiteljskim objektima.

Visokog Stevana 12, Beograd

+381 61 3040 020

hellochargersbgd [at] gmail.com

Websajt

Instagram

Facebook

Info pult

Svakog dana gosti u restoranima i kafićima se slikaju i čekiraju na društvenim mrežama, razmenjuju poruke i fotografije dok opušteno piju piće ili ručaju. Koliko puta ste čuli, ili i sami bili u prilici, da tražite punjač ili pitate gde je najbliža utičnica? Hello Chargers stanice za punjenje mobilnih telefona rešavaju takve situacije!

Svaki model iz naše linije pažljivo smo projektovali tako da je moguće puniti istovremeno do 5 telefona bez gubitka snage, a time ni vreme punjenja neće biti produženo.

Ne morate da brinete da li imate odgovarajući kabl ili ne. Svaki odeljak za punjenje sadrži kabl sa tri priključka: USB Micro, USB-C i Apple Lightning.

Hello Chargers punjači sadrže do 5 odeljaka za punjenje, svaki sa svojim jedinstvenim ključem, a pored toga, imaju ugrađen i sigurnosni sistem protiv krađe celog uređaja.