KUPATILSKI PROGRAM: ACO SHOWERDRAIN

ACO ShowerDrain kupatilski program vam nudi potpuno rešenje za odvodnjavanje svih vrsta kupatila.

Zbog svog visokog kvaliteta izrade i estetike, funkcionalnosti i efikasnosti, i mogućnosti prilagođavanja svim površinama, ACO ShowerDrain kupatilski program je izuzetno zastupljen kako u hotelskim, tako i u privatnim kupatilima.

 

III Industrijska zona, 22314 Krnješevci, Stara Pazova

+381 63 469 755

nedeljkovic [at] aco.rs

Websajt

Facebook

Info pult

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i visokim industrijskim standardima.

ACO ShowerDrain® E+

Kao univerzalno rešenje za sve tehničke uslove, ACO ShowerDrain E+ kanali postavljaju nove standarde za brzu i sigurnu ugradnju, zadovoljavajući najviše standarde projektovanja i održavanja. Visokokvalitetan izgled ACO ShowerDrain E+ kanala dopunjen je inovativnim dizajnom rešetki od nerđajućeg čelika.

ACO ShowerDrain® S

ShowerDrain® S tuš kanal napravljenje od nerđajućeg čelika sa diskretnomlinijskom rešetkom koja pristaje svakomkupatilskom ambijentu, a istovremenoobezbeđuje pouzdano odvodnjavanjepovršine tuš kabine.

ACO ShowerDrain® C

ACO ShowerDrain® C kanal za tuš kabine sadrži visoko kvalitetan kanal i rešetku od nerđajućeg čelika kvaliteta AISI 304.Svi delovi su izuzetne završne obrade i odgovaraju svim higijenskim zahtevima.ShowerDrain® C predstavlja moderan dizajn i funkcionalnost. Osnova je visoko kvalitetan nerđajući čelik od kojeg je izrađen sam kanal, odvod i rešetka.ACO ShowerDrain® C privlači pažnju posebno zbog velikog protoka, male visine ugradnje i vrlo lakog održavanja.

ACO ShowerStep

ACO ShowerStep za elegantan prelaz između tuš kabine i ostatka prostora u kupatilu.Profilisani element od nerđajućeg čelikakoji značajno olakšava ugradnju pločica iestetski prelaz između dva različita nivoau kupatilu. ACO ShowerStep je dugoročno rešenjesa jednostavnim održavanjem.

ACO EasyFlow® plastični podni slivnici

ACO EasyFlow® kupatilski slivnici se koriste na površinama gde efikasnost i dobar izgled moraju biti usklađeni. Dostupan je veliki izbor okruglih i kvadratnih rešetki izrađenih od elektropoliranog visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. ACO EasyFlow® kupatilski slivnici pružaju praktičan modularni sistem: podni slivnici se mogu kombinovati zavisno od individualnih želja, sa različitim nasadnim elementima okruglog ili kvadratnog oblika - opciono sa ili bez prirubnice za postavljenje plitke hidroizolacije.

ACO Walk In

ACO Walk in je rešenje za odvodnjavanje u nivou poda. Namenjeni su za ugradnju unutar prostora za tuširanje, a odlikuje ih maksimalna funkcionalnost i visoka estetika. Nagrađene rešetke izvedene su od WPC-a (Wood Polymer Composite) sa 65 % udela drveta i 35% kompozitnih veziva.Drvene rešetke daju prijatan i topao osećaj vašim stopalima u prostoru kupatila gde je keramika svuda oko vas. ACO Walk in je rešenje za najzahtevnija arhitektonska i funkcionalna uređenja kupatilskog prostora.