UNIFORME ZA UGOSTITELJSTVO: LADY A

Nudimo Vam ugostiteljske i hotelske uniforme, hotelski tekstil kao i opremanje hotela.

Besprekoran izgled garantuje besprekornu uslugu. Izgled osoblja stvara prvi i poslednji utisak o vašem objektu. Pomoćićemo vam da taj utisak bude nezboravan…
Izradom projekta i dizajnerkog kataloga svaki objekat je priča za sebe, uz tim dizajnera nudimo kompletno rešenje.

 

Vladimira Rolovica 64, Mladenovac

Info pult

Dizajniramo i proizvodimo poslovne i radne uniforme. Naš motiv i krajnji cilj je potpuni kvalitet i prepoznatljivost u svim segmentima – od dizajna, razvoja proizvoda, izbora kvalitetnih materijala, do vrhunske izrade.Ponosimo Nudimo jedinstvenu slobodu u odabiru materijala, boja i dizajna, kvalitetnu, funkcionalnu, udobnu i savremeno dizajniranu odeću namenjenu svim privrednim granama. Posebnu poslovnu ekspertizu imamo u poslovnim uniformama, uniformama za hotelsku industriju i ugostiteljstvo, zdravstvo, trgovinu, HTZ – radnu i promotivnu uniformu. Mi doprinosimo imidžu vaše kompanije i ulivamo poverenje vašim klijentima.

Aleksandra Todorovic Lady A . 2007 pokrece malu zanatsku radnju za prodaju kucnog I hotelskog tekstila I uporoscu I zeljom da na nase trzise donese drugaciji pristup I isprati trendove.. Aleksandrin cilj je ponudi na jednom mestu kompletnu pripremu od dizajna do gotovog uzorka. Smatra da je jednako važno imati sopstveni dizajn i vizuelni identitet prepoznatljiv kao i logo firme kroz koji se brendira kompanija. Jednobraznost odevanja u poslovnom svetu upućuje na izbor kvaliteta proizvoda i ne skreće pažnju na pojedinca u kolektivu.
Udata, majka cetvoro dece. Živi i radi u Beogradu.