BUSCAGLIONE KAFE KAPSULE CLASSICO 100 KOM

  • ESPRESSO KAFA
BUSCAGLIONE KAFE KAPSULE CLASSICO 100 KOM

Je espresso mešavina Arabike i Robuste iz klasične italijanske tradicije, sastavljen od različito opranih Arabika koji daju čist i aromatičan ukus. Baza slatkog i intenzivnog Brazila, različitog porekla iz Centralne Amerike (Honduras, Kostarika i Gvatemala) koje su veoma slatke i intenzivnog ukusa. Sa dodirom Etiopije Sidamo i prirodne Arabike, koji daju slatki i divlji ukus. Kafa koja se izdvaja od ostalih, harmonična i voćna. Delom oprana indijska Robusta i Guatemala Parchement AB. Čokoladna i intenzivna. Srednje pržena da uzdigne kisele karakteristike Arabike a da ne povisi gorčinu Robuste.

Buscaglione kafe kapsule su posebno pakovane, sa azotom u kontrolisanoj atmosferi, da bi se sačuvali ukus i miris. Lako se koriste, maksimalno iskrišćene za tačnu količinu kafe. Kapsule ne prljaju aparat jer je mešavina kafe unutar biorazgradivog plastičnog kontejnera, bezopasasnog za životnu sredinu, koje se bacaju posle upotrebe.

Kompatibilnost ovih kapsula funkcionalna je za upotrebu na mašinama LAVAZZA Espresso Point i ne zamenjuje upotrebu originalnih kapsula proizvedenih od strane LUIGI LAVAZZA S.p.A.

 

Deklaracija:

Naziv robe: Buscaglione Espesso Classico kapsula

Vrsta robe: Espesso kafa

Tip robe: Espesso kafa u kapsuli

Količina: 100 komada.

Zemlja porekla: Italija

Proizvođač:  Sistema Espresso Italiano Srl

Uvoznik: SEI Distribucija doo