JAPANSKI ROŠTILJ YAKINIKU OKRUGLI

  • ROŠTILJI
JAPANSKI ROŠTILJ YAKINIKU OKRUGLI

Yakiniku grill je tradicionalni japanski stoni roštilj (Shichirin).  Na ovom okruglom roštilju možete pripremati najukusnija jela sa velikom preciznošću.
Ovaj okrugli roštilj ima površinu roštilja od 31 cm koja je odlična za pripremu malih komada mesa, ribe, povrća ili većeg komada mesa. Ovaj roštilj je pogodan za pripremanje hrane za 2 do 6 osoba. 
Japanski stoni roštilj (Shichirin), napravljen je od keramike sa kvarcom, kordieritom i pečen na visokoj temperaturi. Keramika takođe čini Shichirin veoma lakim za čišćenje. Podešavanjem klizača za ventilaciju, stvarate savršenu cirkulaciju vazduha, omogućavajući vam da se igrate sa temperaturom i lako dostižete visoke temperature. Japanski roštilj je takođe savršen za zimsku upotrebu, jer keramički premaz takođe štiti od kiše i snega, čineći ga otpornim na vremenske uslove. Roštilj je prelepo završen sa detaljima od bambusa i nerđajućeg čelika.

Ovaj lepo napravljen okrugli Shichirin savršen je za popodnevnu ili večernju zabavu. Dodavanje Teppaniaki tanjira donosi savršenu ravnu površinu za pečenje ili pečenje prelepog Wagyua!

Roštilj se može koristiti na otvorenom ili zatvorenom prostoru, samozapaljivim briketima ili drvenim ugljem.  Obično se koristi Binchotan drveni ugalj, crno zlato Japana koje omogućava pečenje na ekstremno visokim temperaturama. Binchotan ugalj gori duže i na znatno višoj temperaturi od običnog uglja, za koji se često primećuje da je i tiši.

Da bi se zapalio Binchotan, obično se prvo napravi sloj uglja od mekšeg drvenog uglja, odličan primer je ugalj BBK Flavor Bagrem. Zatim možete postaviti Binchotan dijagonalno na već vrući drveni ugalj koji obično lako pali Binchotan. Specifikacija:
 

Broj osoba 2-6
Širina:  40 cm
Dubina: 35 cm
Visina: 17 cm
Težina: 10,6 Kg