KONRO GRILL SMALL

  • ROŠTILJI
KONRO GRILL SMALL

Japanska  reč „konro“ označava bilo koji izvor toplote koji se koristi za kuvanje.

Izrađeni od diatomita (fosilizovani ostaci planktona) i tradicionalno ručno minirani u Suzu Japanu, blokovi se spajaju bez upotrebe maltera, za jaču, čvršću i vatrootporniju završnu obradu. Konro se zatim peče na 1.000 stepeni šest sati što ih čini izuzetno trajnim.

Ovo je kompaktan i jednostavan roštilj na ugalj koji je napravljen od dijatomejske zemlje, što je prirodni materijal koji optimizuje zadržavanje toplote. Koristite za roštiljanje mesa, morskih plodova, povrća i bilo čega drugog što želite.

Roštiljanje će vašoj hrani dodati ukus dima, koji se ne može dobiti od drugih metoda kuvanja. Daleko infracrveni zraci (i visoka temperatura) koje Binchotan emituje dovode do bržeg kuvanja (sežu duboko iznutra) i umami hrane (posebno mesa) ostaće umesto da iscuri. Visoka temperatura rezultiraće oštrom i zlatnom spoljašnjošću sa sočnom unutrašnjošću za meso.

Bočne ručke će vam omogućiti da lako nosite ovaj roštilj. Koristite dva ventilaciona prozora za kontrolu protoka vazduha i nivoa toplote.

SPECIFIKACIJA:

Dimenzije: 31cm x 23cm x 21cm

Težina: 6,5 Kg


• Imajte na umu da će drveni ugalj proizvoditi ugljen-monoksid, pa ovaj roštilj treba koristiti samo u dobro provetrenim kuhinjama i prostorijama.
• Stavite drvenu prostirku ili drugu prostirku otpornu na toplotu ispod roštilja jer će dno doseći visoke temperature.
• Molimo vas da ne gasite vatru vodom. Dijatomejska zemlja upija vodu, postaje krhka i gubi joj trajnost.

Šifra: 2021