TORBA ZA NOŽEVE KANAGAWA

  • JAPANSKI NOŽEVI
TORBA ZA NOŽEVE KANAGAWA

SharpEdge torba za noževe nam služi za prenos noževa tako da su zaštićeni od svega. U torbi je pet razdeljaka za noževe i ostali kuhinjski pribor. Torba je od jakog pamuka i vrlo izdržljiva. Tradicionalni motiv Velikog Kanagavskog talasa štampan je na torbi.

Torba za kuhinjske noževe je odlična za profesionalne i domaće kuhinjske entuzijaste. Danas kuvam kod prijatelja, sutra u restoranu, sledi promocija na terenu, kuvarski kurs... U kuhinjskom svitku vaši će noževi i ostala pomagala biti uredno i sigurno spremljeni.

- 5 džepova za noževe, pincete, makaze i druge kuhinjske dodatke.
- Za pakovanje nije potrebna saya, jer nož s oštricom možete spremiti u džep.
- Prikladno za noževe duge do 40 cm (celokupna dužina)
Dimenzije: 54,5 x 40 cm, teža: 175 g


Veliki talas kod Kanagawe (japanski: 神奈川沖浪裏, Kanagawa-oki nami-ura), znan i kao Veliki talas ili samo talas, je monumentalni obojeni drvorez japanskog umetnika Katsushike Hokusaija. Jedan od najpoznatijih primjera ukiyo-e umetnosti, drvorez je objavljen negdje između 1829. i 1833. godine, krajem Edo razdoblja), kao prvi iz autorove serije Trideset i šest prizora s brda Fuji. Veliki talas danas predstavlja Hokusaijevo najpoznatije delo, a ujedno je i jedno od najpoznatijih dela japanske umetnosti u svijetu.

Prikazuje divovski talas koji prijeti brodovima kod obale japanske perefekture Kanagawa. Mada se nekad pretpostavlja da je u pitanju tsunami, talas je, kako stoji u opisu slike, veliki okinami, doslovno prevedno "talas na otvorenom moru". Kao i sve grafike iz serije, Veliki talas prikazuje prizor na moru oko planine Fuji, vidljive u pozadini, u posebnim uvetima.

 

UPOTREBA I NEGA:

Samo ručno pranje
Nemojte peglati
Nemojte upotrebljavati mašinu za sušenje
Nemojte upotrebljavati sredstva za beljenje

 

Deklaracija:

Naziv robe:  Torba za noževe Kanagawa
Vrsta robe: Torba za noževe
Zemlja porekla: Slovenija
Proizvodi: Sharpedge, Slovenija
Uvozi : TF, Beograd, Srbija