Neobični bistro - Joben Bistro

  • 06.12.2017
  • TRENDOVI
Neobični bistro - Joben Bistro

I ako smo se do sada u ovoj rubrici uglavnom bavili neobičnim restoranima, nismo mogli a da Vam ne prestavimo jedan od najneobičniji bistro-a na svetu.

Dobro došli u Joben Bistro, neobičan lokal steampunk inspiracije, koji se nalazi u Klužu u Rumuniji. Upustite se u putovanje daleko od konvencionalnog dizajna i otkrijte čudesan svet fikcije. Fantastično mesto koje Vas vodi u prošlost sve do čudesnog i mističnog sveta Žil Verna prepunog fantazija i sci-fi priča. 

Za rumunski design studio, 6th Sense, Joben Bistro predstavlja bez sumnje jedan od najuzbudljivijih i najizazovnijih projekata. Oval lokal je potpuna avangarda. 
Svetla, dekor, predmeti prikupljeni s pažnjom, zaigranost mašte koja obuhvata prostor, elegancija mesinga i bakra, nebične mašine sa mnogo detalja koji skreću pažnju svi ovi sastojci stvaraju savršeno "sklonište" u kojem čovek želi da provede vreme sa svojim prijateljima. 

Ne možemo baš da Vam kažemo da skoknete do Kluža i posetite Joben Bisto, ali ako Vas put nanese. - Joben Bistro je mesto koje morate posetiti.

Joben-Bistro