Softver za ugostiteljstvo – SKY POS

  • 01.02.2018
  • TRENDOVI
Softver za ugostiteljstvo – SKY POS

Softver za ugostiteljstvo - Zakoračite u budućnost

Nema rasprave kada kažemo da je za uspešan rad ugostiteljskih objekata neophodno ulagati u marketing i dizajn. Međutim, posedovanje odgovarajuće tehnologije igra jednako važnu ulogu u poslovanju i softver za ugostiteljstvo je neophodan elemenat svakoga ko ulazi ili je već u toj priči.

U poslovanju kafića i restorana konkurencija je velika i jaka, a ključ uspeha leži u usluzi koju pružate svojim gostima. 
 

Neophodno je da otvorite svoja vrata što većem broju gostiju koji će dobiti brzu i efikasnu uslugu.


Sky POS softver će vam pomoći da ostvarite ovaj cilj i da zadovoljite sve vaše potrebe i potrebe vaših klijenata.


Zašto Sky POS softver za ugostiteljstvo?

Ovaj softver predstavlja jedinstveni sistem za vođenje i upravljanje ugostiteljskih objekata. Softver je osmišljen i dizajniran tako da restoranima i kafićima pruži sve potrebne alate, kako bi se ubrzao servis i povećala efikasnost poslovanja.

Sky POS softver za ugostiteljstvo omogućava vlasnicima kafića i restorana da prate promet, gotovinski tok, inventar hrane i, u velikoj meri, pojednostavljuje knjigovodstvo.

sky pos aplikacija

Jednostavno i intuitivno

 

Sky POS softver za ugostiteljstvo, nudi ono što je svakom poslodavcu najpotrebnije:

  1. Jednostavnost
  2. Brzinu
  3. Efikasnost
     
Osnovni zadatak softver-a za ugostiteljstvo je da olakša posao svima, kako bi savršeno obavili svoje zadatke, osiguravajući kvalitet i brzinu usluge.


Uz ovakav softver, vaša usluga će biti na visokom nivou, a monitoring Sky POS-a obezbeđuje sigurnost vašeg sistema.


Modernizujte vaš POS sistem uz softver za ugostiteljstvo

Softver za ugostiteljstvo čini upravljanje (menagment) veoma jednostavnim, a iz toga proizilaze brojne prednosti:

 

Proces je sigurniji i pruža vlasniku, ali i gostu, veću sigurnost.

 

 

 

Bolja interakcija između gostiju i osoblja u restoranu.

 

Sve informacije se prenose kroz sistem koji vam omogućava da uštedite dragoceno vreme, čime se ubrzava i poboljšava rad unutar objekta. Ovako dobijate zadovoljne goste, koji će vam, gotovo sigurno, uzvratiti svojim ponovnim dolaskom u vaš restoran ili kafić.

Zar to nije cilj svakoga ko se bavi ovim poslom?!

U Sky POS ponudi nalaze se i aplikacije koje će modernizovati, poboljšati i ubrzati vaše poslovanje unutar kafića ili restorana, u zavisnosti od ponude.

Softver za ugostiteljstvo je, sa svim svojim mogućnostima, zapravo centralni nervni sistem vašeg restorana ili kafića, koji povezuje sve unutar ugostiteljskog objekta: goste, šankera, barmena, kuhinjskog tima, računovođu menadžera i vlasnika.
sky mobile and touch

Nemojte da izbegavate da uložite u svoje poslovanje jer softver za ugostiteljstvo nije trošak, već investicija koja u potpunosti  podržava vaše zahteve i vaše poslovanje.


Na primer, ako se neko odluči da otvori restoran koji iziskuje veći prostor, pa samim tim i veći broj zaposlenih, ovakav softverski sistem je neophodan za bolji, brži i efiksaniji rad!

Dugotrajnost rada restorana, kao i stabilnost veze i kvalitet podrške, u potpunosti opravdavaju ponudu i cenu SKY POS softvera za ugostiteljstvo.

Možda će te u potrazi za savršenim POS softverom za vaš restoran sprovesti neka konkrentna istraživanja, zatražiti ponudu ili možda pitati kolege o njihovim iskustvima o POS sistemima koje koriste.

U međuvremenu, da navedemo nekoliko najvažnijih karakteristika po kojima se odlikuje Sky POS softver za ugostiteljstvo:

Brža porudžbina i naplata

Sky POS softver za ugostiteljstvo ima dobar i jednostavan interfejs koji omogućava konobarima brži unos prometa, a to uslugu čini bržom i efiksanijom.

Lakše praćenje prodaje

Restorani svakodnevno obrađuju veliki broj gotovinskih i kreditnih kartica. Za razliku od tradicionalnih sistema kasa, softver za ugostiteljstvo precizno prati platni promet. Ovakav softver omogućava “operaterima” da vide koje stavke prodaju i, za uzvrat, da identifikuju potrebu za promenama u meniju.

Poboljšana sigurnost na prodajnom mestu

POS softver kontroliše izdvanje računa koji se ne mogu izdati pre prijave konobara i ne postoji mogućnost promene kontrole kupaca bez promene lozinke. Ovo će da smanji krađu zaposlenih i sprečava osoblje da popusti svojim prijateljima i članovima porodice i sl.

Softver za ugostiteljstvo daje bolji uvid u rad zaposlenih

Bolji pregled prijave i odjave radnika, izdavanje računa, razduživanje konobara i sl. Dakle, precizna evidencija prometa po zaposlenom. Ovo će, u svakom slučaju, vlasnicima da olakša pripremu plata.  

Upravljanje zalihama

Odgovarajući sistem upravljanja zalihama je najvažniji. Dobar softver za ugostiteljstvo prati promet vaših zaliha, što onemugućva prekomerni trošak i poboljšava kontrolu zaliha.

Na primer, Sky POS softver za ugostiteljstvo vlasnicima restorana i kafića omogućava praćenje zaliha neophodnih za kuhinju, zbog čega će moći bolje planirati nabavku sastojaka i uz to da eliminišu nestašicu i prekomerno naručivanje.

Bolja Off-site kontrola

Sky POS softver za ugostiteljstvo omogućava vlasnicima restorana i menadžerima da se prijavljuju u sistem preko Interneta. Daljinsko praćenje prodaje, upotreba inventara, obrasci rada i sl, omogućavaju da se detektuju i identifikuju problemi, koji bi inače ostali neotkriveni.

Efikasnija upotreba ljudskih resursa.

Upotreba softvera za ugostiteljstvo oslobađa osoblje od obavljanja poslovnih zadataka koji oduzimaju mnogo dragocenog vremena, kao što je ručno izdavanje i provera računa. Zar nije bolje to vreme iskrostiti i posvetiti gostu i njegovim potrebama unutar vašeg ugostiteljskog objekta?

Ovim će te dobiti zadovoljnog gosta, a to će rezultirati većim profitom.

Kao što vidite, softver za ugostiteljstvo ima za cilj da omogući restoranima i kafićima da ostvare svoj pun potencijal. Čak i najbolji vlasnici i menadžeri mogu imati koristi od ovakvog softver-a, bilo da se radi o kafiću ili restoranu.
 

Posedovanje dobrog softvera za ugostiteljstvo, može vam pomoći da lakše uočite, pa čak i eliminišete slabosti i problema sa kojima se susrećete u radu vašeg ugostiteljskog objekta.


Pronađite svog pravog partnera i prijatelja.

Ostvarite svoju viziju i uspešno vodite svoje poslovanje uz pomoć Sky POS softver-a za ugostiteljstvo.