Pejdžeri za ugostitelje - bežično pozivanje gostiju

  • 25.10.2019
  • TRENDOVI
Pejdžeri za ugostitelje - bežično pozivanje gostiju

U današnje vreme sve je više problema sa radnom snagom, sve je teže naći konobara i dosta objekata sa odlučuje da ima jednog konobara ili se opredeljuje da gosti sami dolaze po svoju porudžbinu. Pioniri takve prakse su objekti brze hrane Mc Donalds, KFC, Caribic pizza i drugi. Uzimanjem ovog sistema olakšaćete Vaše poslovanje.

Sistem je vrlo jednostavan. Za Vaš objekat potrebni su Vam pejdžeri koje ćete davati klijentima, a kod Vas će biti baza preko koje pozivate klijente.
 
Sistemom za pozivanje gostiju možete da pozivate gosta da dođe po porudžbinu čak i ako je on van objekta. Na ovaj način možete da rešite i problem manjka radne snage.

Sistem je odličan je za sve vrste:

-ćevabdžinica
-picerija
-brze hrane
-firme koje prave gotova jela
-sve vrste samouslužnih objekata

 
Prednosti za goste

Gost ne mora konstantno da osmatra i sluša da li njega dozivaju po hranu, ne mora da ulazi i izlazi van objekta i proverava da li je hrana gotova. Pejdžer mu vibrira, svetli i ima zvučni signal kad ga zaposleni pozove.

 
Prednosti za vlasnike

Više nema dozivanje gostiju, jednostavnim klikom pozovete gosta čija ja porudžbina gotova.
 
Tehničke karakteristike sistema

- Domet uređaja je 150  metara,
- Za udaljenije lokacije koristimo pojačivače signala,
- Garancija na uređaje je 2 godine

Kao što sami možete zaključiti sistem za bežično pozivanje gostiju može Vaše poslovanje unaprediti, olakšati i podići na viši nivo! Moguća je prodaja i izvoz u sve zemlje regiona. 
Pejdžere možete poručiti ovde