Brendirani personalizovani radio - najbolje rešenje muzike za ugostiteljstvo

  • 09.12.2022
  • TRENDOVI
Brendirani personalizovani radio - najbolje rešenje muzike za ugostiteljstvo

Brendirani personalizovani radio” je pažljivo odabrana muzika za Vaš kafić, restoran, klub, ugostiteljski objekat. Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina DJ iskustva u kafićima, klubovima, diskotekama, radio stanicama, odlično znaju kako muzički da "oboje" Vaš lokal, a sve u skladu sa Vašim konceptom ugostiteljstva, gostima i ambijentom. 
U dogovoru sa našim timom možete osmisliti emitovanje različite muzike u različito doba dana, pre podne jedna vrsta muzike, popodne neka druga, uveče nešto sasvim treće, posebni tematski muzički dani i još mnogo toga. 
Brendirani radio za kafiće, restorane, klubove - uvek odgovarajuća muzika u Vašem lokalu.

Tu su i brojne druge mogućnosti poput aplikacije "Moj Radio Menadžer" pomoću koje možete upravljati svojim radiom i samostalno menjati muzičke žanrove, puštati omiljene pesme i izvođače a i napraviti black listu pesama i izvođača.
 
Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje džinglova "Slušate VAŠ BREND RADIO“, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično. 

Za klijente sa mrežom prodajnih objekata imamo posebnu razvijenu aplikaciju za upravljanje reklamnim sadržajem "Biznis panel". Pored mnogih mogućnosti koje pruža Biznis panel, najvažnija je da u svakom objektu ponaosob imate mogućnost da u potpunosti upravljate svim marketing kampanjama, obaveštenjima, najavama i sl.

Brendirani Radio može da se umrežava sa drugim našim uslugama:

“Personalizovana televizija“ je usluga koja Vam nudi mogućnost da u okviru Vašeg objekta, postavite televizor, monitor, tablet ili neki drugi uređaj u službu digitalnog izloga koji će prikazivati informacije korisne i interesantne Vašim kupcima. Emitovanje ove usluge se vrši pomoću posebnog PTv.BOXA koji je povezan na televizor u Vašem objektu. Postavljanje novog sadržaja, ili izmena postojećeg sadržaja koji se emituje na BILO KOJOJ lokaciji na kojoj koristite uslugu Personalizovane televizije, je trenutna i veoma jednostavna.

„SCAN MEnu“ je usluga pomoću koje jednostavnim skeniranjem QR koda, Vaši gosti mogu pogledati na svom mobilnom uređaju kompletnu Vašu ponudu. Klikom na proizvod/artikal gost može videti detalje sa propratnim slikama, opisima. Pomoću SCAN MEnu usluge moguće je pozvati osoblje, izvršiti kompletnu porudžbinu, uz dodatne zahteve, napomene.

„Audio Produkcija“ - snimanje i kompletna produkcija radijskih reklama, džinglova, drugih audio sadržaja.

Umrežavanjem usluga, imate mogućnost da, na primer, jednim klikom prikažete novo jelo iz Vašeg Qr menija na televizorima u Vašem objektu ili da se na televizorima prikaže koja se pesma trenutno emituje... Moguće je i povezivanje sa društvenim mrežama i prikaz objava na televizorima kao i mnoge druge mogućnosti.

Multimedijalne usluge „World Wide Multimedije“ – osnažite Vaš brend novim, savremenim marketinškim kanalima. Predstavite Vašu firmu kao modernu, dinamičnu, ozbiljnu kompaniju od poverenja.