Profesionalni prečišćivač vazduha za HoReCa objekte

  • 06.02.2022
  • TRENDOVI
Profesionalni prečišćivač vazduha za HoReCa objekte

Ecotech Vam predstavlja profesionalni prečišćivač vazduha za hotele, restorane i kancelarije.

Da instalacija novog sistema ventilacije ne mora biti ogromna investicija dokazali su stručnjaci iz Rensair-a sa njihovim novim uređajem za cirkulaciju i prečišćavanje vazduha u HoReCa i poslovnim prostorima.

Za sve HoReCa objekte koji razmišljaju o praktičnom i efikasnom rešenju ventiliranja vazduha, a žele da izbegnu skupe investicije u sisteme ventilacije (ili žele samo osigurati dodatnu filtraciju vazduha), skandinavski inženjeri predstavili su novo i praktično rešenje – Rensair, prvi mobilni prečišćivač vazduha tzv. bolničke klase.

Rensair  uništava više od 99,97% čestica u vazduhu, uključujući alergene, bakterije i viruse.

Rensair ima dve funkcije – osiguravanje cirkulacije vazduha od 560 m3/h (što znači da je pogodan za prostorije do 230 m2) i skupljanje i uništavanje svih virusa, aerosola, bakterija, gljivica, alergena i dima, čime u prostoriji ostaje samo čisti vazduh. S obzirom na snagu i činjenicu da ne zauzima puno prostora, idealno je rešenje za sve vrste javnih i poslovnih prostora, a posebno za restorane, hotele, konferencijske prostore, teretane, kancelarije, prostorije za sastanke, čekaonice i slično.

Filter je dovoljno menjati nakon 9 hiljada radnih sati što vremenski znači 365 dana konstantnog rada u modu 24h, a ukoliko se koristi nekoliko sati dnevno filter može potrajati i nekoliko godina. Zamena filtera je jednostavna i može ga uraditi osoblje objekta ili kancelarije. Dolazi s točkićima za lako postavljanje na bilo kojoj poziciji.

Rensair je dostupan preko ovlašćenog distributera Ecotech line iz Beograda.