Sistem za kontrolu redova

  • 27.10.2021
  • TRENDOVI
Sistem za kontrolu redova

Sve češće nailazimo na velike gužve i redove u ugostiteljskim objektima. Sistem za kontrolu redova napravljen je kako bi gosti u Vašem lokalu znali kad je njihova porudžbina došla na red.

Sistem je vrlo jednostavan i efikasan. Zaposleni u ugostiteljskom objektu šalje broj Vaše porudzbine na displej koji se nalazi na vidljivom mestu u lokalu a Vaš gost ili kupac dolazi po porudžbinu kada se na displeju pojavi njegov broj.

U našoj ponudi su i termalni štampači za redne brojeve, gde gost pritiskom na taster uzima svoj redni broj porudžbine. Zaposleni šalje signal da je porudžbina spremna na displej koji ima zvučnu i svetlosnu signalizaciju.

Sistem za kontrolu redova može se koristiti i na više šaltera ili prodajnih mesta kao i za  više tipova različitih porudžbina. 
Sistem se može koristiti na više displeja po šalterima ili sa jednim centralnim displejom kao i  kombinacijom dve opcije.

Centralni displej je 35*35 cm, radi na električnu energiju i prikazuje 4 reda poziva.

Termalni štampač možete  definisati po Vašoj želji ili potrebama. Štampač može prikazati: vreme poziva, redni broj porudžbine a na njemu možete postaviti i Logo Vaše firme ili neku drugu korosnu informaciju. 
Tasteri mogu biti obični ili sa više opcije za veći broj šaltera. Zaposleni može videti koji je zadnji broj pozvan.

Sistem za kontrolu redova ima razne dodatne opcije kao što su: podela kasa na veleprodaju i maloprodaju ili podelu na korisnike koji naručuju različite proizvode.
Garancija na sve uredjaje je 2 godine a za dodatne informacije možete nas kontaktirato OVDE.