GALEB I SKY POS – Savremen način vođenja ugostiteljskih objekata

  • 20.12.2017
  • TRENDOVI
GALEB I SKY POS – Savremen način vođenja ugostiteljskih objekata

SKY POS i GALEB potpisali su partnerski ugovor o saradnji i prodaji SKY POS programske opreme.

Ugovorom je dogovoreno da kompanija Galeb vrši distribuciju i prodaju SKY POS programske opreme u svojim prodavnicama širom Srbije, uz podršku SKY POS tima.


Kao dugogodišnji lideri u prodaji fiskalnih uređaja, prepoznali smo kvalitet programskog paketa SKY POS i potpisom ugovora sa firmom NAV Soft d.o.o iz Novog Sada, “GALEB” je postao distributer SKY POS programskog paketa.​


Obe kompanije se slažu da će ovaj vid saradnje da daje dobre rezultate i da će klijenti imati brojne prednosti, al pre svega povećanje dostupnosti kupovine ili rentiranja SKY POS programske opreme.

Obe firme fokusiraće se na pružanje izvanrednih rešenja i usluga svim svojim klijentima.

Za SKY POS tim, saradnja sa Galebom je od izuzetnog značaja, naročito na polju širenja i distribuiranja brenda, jer su dobili značajnog i uticajnog poslovnog partnera. 

Preduzeće Galeb, kao poslovni partner je u mogućnosti da ponudi kompletno rešenje, bez dodatnog razvoja i ulaganja i time ostvari bolju konkurentnost na svom tržištu. 

Kompanija Galeb, osnovana još 1977. i jedan je od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima u oblasti proizvodnje, prodaje i servisiranja električnih alata i opreme za industriju. Zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, postali su najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja i terminala za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalnih uređaja, signalnih sistema za železnicu, GPS sistema, prerade metala, metalne i plastične ambalaže. 
Više o kompaniji Galeb možete pročitati na sledećem linku - www.galeb.com
 

Zaključak je da imamo zajednički cilj, a to je optimizacija i maksimalno iskorišćenje potencijala ovog partnerstva kroz dugotrajnu saradnju.