Rational iCombi Pro

  • 29.04.2021
  • TRENDOVI
Rational iCombi Pro


Misliti što ranije niko nije mislio.

Onaj ko želi da postavi nove standarde, mora imati nove ideje. Pečenje, grilovanje, kuvanje na pari, fritiranje, poširanje sve to ide inteligentnije, jednostavnije, efikasnije. Zbog toga je RATIONAL sa svojim iskustvom dugim preko 45 godina istraživanja pripreme jela sagledao širu sliku i istraživao nedostatak radne snage, trendove u ishrani, menadžment kuhinje i dao novi pravac svojoj ideji. Uvek sa jednim ciljem pred očima: da se za korak približi perfekciji.

 

ICOMBI PRO.  JA JESAM.

Inteligentan, fleksibilan, produktivan. Novi standard.
 
Novi. Iskusan sam, razmišljam, učim, ništa ne zaboravljam, prilagođavam i prilagođavam se. Znam željeni rezultat, prilagođavam automatski vlažnost i brzinu vazduha i temperaturu drugim rečima: Zahvaljujući mojoj inteligenciji reagujem dinamično na Vaše zahteve. Vrata komore za termičku obradu su predugo otvorena? Stek je deblji nego obično? Više pomfrita nego obično? Tu ja samostalno prilagođavam podešavanja i isporučujem Vaš željeni rezultat. Stalno iznova i iznova i iznova. Izuzetno efikasno. Zato mi na kraju krajeva služi moja inteligencija. Mnogo slobodnog prostora i sigurnost da ćete dostići svoje ciljeve  onako kako to želite.


Intuitivni koncept rukovanja
Novi koncept rukovanja vodi kroz proces spremanja vizuelnim jezikom, logičnim radnim koracima i jasnim interaktivnim uputstvima. Tako svako može iz prvog pokušaja raditi bez greške.


Inteligencija kuvanja

iCookingSuite zna put do željenog rezultata kuvanja i postiže ga stalno iznova. U izvanrednom kvalitetu. Osim toga u svako doba možete intervenisati u putanju pripreme ili preći sa pojedinačnog na mešovito punjenje. To je sloboda, to je fleksibilnost.


Integriran WiFi
Sa integrisanim interfejsom bežične lokalne računarske mreže iCombi Pro povezuje se na internet jednostavno kao i Vaš pametni telefon kako bi se povezao sa platformom ConnectedCooking. Za još više komfora, sigurnosti i inspiracije.


ENERGY STAR®-partner
Izvrstan tako glase ocene kada se radi o energetskoj efikasnosti. Radi toga je iCombi Pro testiran u jednom od najstrožih programa sertifikacije. 


Efikasno pripremanje jela
iProductionManager preuzima planiranje proizvodnih procesa i pokazuje kada se koja jela najbolje pripremaju zajedno. Jasno organizuje radne procese, štedi vreme i energiju.


Super brzo čišćenje
Za maksimalno 12 minuta od prljavog do čistog to uspeva samo sistemu iCombi Pro. Čak i standardno čišćenje štedi 50% vremena i sredstva za čišćenje*. Čista stvar, za manje zastoja, više produktivnog vremena.


Dobro osmišljeno
Više ventilatora, optimizovana geometrija komore za termičku obradu, veća efikasnost sušenja Vam omogućavaju do 50% više punjenja*. Uz još bolji kvalitet jela. Za veću produktivnost.

Za sve informacije, stojimo Vam na raspolaganju, Vaš Gastpro.